Foz de Iguaçu
Door: yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
23 April 2006 | Brazilië, Foz do Iguaçu
Ik ben nu in Foz en het plaatsje zelf is niet zo bijzonder maar zo´n 20 min. hier vandaan bevinden zich de Iguaçu Falls, 275 watervallen die neerstorten op één plek! De Iguaçu Falls bevinden zich op de Argentijnse en Braziliaanse grens en gister heb ik samen met Danny en Shawn - twee Engelse jongens - de Braziliaanse kant bezocht, die was mooi en daarvan kunnen jullie nu mijn fotootjes zien. ´
Ik zit nu in een heel leuk hostel en gister hebben ik weer een super gezellige avond gehad met een stel jongens die ik bij het hostel heb leren kennen. Het liefst had ik voor eventjes gewild dat jullie er bij hadden kunnen zijn! Een jongen uit Honduras kon geweldig zingen en speelde op de gitaar samen met Danny en het was zo´n relaxete sfeer..lekker buiten zitten onder de sterren met n drankje erbij..echt genieten dus!
Omdat de Argentijnse kant van de Iguaçu Falls nog véél mooier schijnt te zijn vertrek ik daar over ´n dag of 2 heen en blijf ik meteen een paar daagjes in Argentinië.
23 April 2006 - 18:03
Chrisje:
Hae maedje! Leuk om te horen en te zien dat alles nog steeds super met je gaat. En natuurlijk gaan wij samen naar de Davinci code!! Hier is ie nog niet uit, dan kunnen we in ieder geval samen! Hele dikke kus Miss ya!!! -
23 April 2006 - 20:19
Nathalie:
heb er maar 2woorden voor
GENIETEN YVONNE -
26 April 2006 - 15:22
Marianne:
Wat n mooie foto's (ALWEER!). Maar dat je n sjaal bij je had? Heb jij ook nog n gitaarsolootje weggegeven? Have fun!!
xxxRob&Marianne