São Paulo - Reisverslag uit São Paulo, Brazilië van Yvonne Verstappen - WaarBenJij.nu São Paulo - Reisverslag uit São Paulo, Brazilië van Yvonne Verstappen - WaarBenJij.nu

São Paulo

Door: yvonne

Blijf op de hoogte en volg Yvonne

16 April 2006 | Brazilië, São Paulo

Zo na het bruisende Salvador verlaten te hebben ben ik naar São Paulo gevlogen (wat goedkoper bleek te zijn dan het reizen met de bus..jippie!) São Paulo is een stad in een stad en 1 van de 5 grootste metropolen ter wereld..and boy- it´s hugh!
Meer dan een stad is het echter ook niet en ik was er niet echt treurig om dat mijn bezoek hier maar 3 daagjes duurde!
Wel leuke mensen ontmoet, sighseeing gedaan, wezen stappen..en San van het vliegveld opgehaald omdat die weer 3 weekjes overkomt!

• 17 April 2006 - 10:41

Marjolijn:

Daag meadje,

Zoe te zeen hebs dich eine verjeurdaag gehad zoeas se um neet snel weer zals viere. Zuut dr ech geweldig oet, en geej auk. Blief geniete!

Leefs,
    Marjolijn

Yvonne

Hoi allemaal! Deze website is voor iedereen die graag fotootjes van mijn travels wil bekijken en toch ook een beetje wil volgen wat ik allemaal uitspook in Zuid-Amerika (..om in de eerste plaats maar eens mee te beginnen!) Ik ben vertrokken op 21 november 2005, naar Isla Margarita om hier les te geven. Eind februari vertrek ik naar het vasteland van Venezuela om vervolgens door te reizen naar Brazilie ..en tot dusver mijn planning! Ik hoop jullie via deze site zoveel mogelijk op de hoogte te houden ook omdat het via de mail niet altijd even soepel verloopt. Veel liefs en natuurlijk veel plezier op mijn website!!! Yvonne